Barion Pixel
Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információk

14 napos visszaküldési garancia.

Nem tetszik a termék vagy csak meggondoltad magad?
Kockázatmentesen tudsz vásárolni, mert 14 napon belül indoklás nélkül visszaküdheted a vásárolt terméket.

Az általunk felkínált visszaküldési lehetőségek:

1. FOXPOST csomagautomatán keresztül 
Bármilyen kiszállítási móddal
 
is rendelted a terméket, 
1000 Ft-os díj ellenében visszaküldheted azt a FOXPOST hálózatán keresztül, mi pedig a visszérkezést követően visszatérítjük a termék(ek) árát a kiszállítási díjjal (amennyiben volt) együtt

A csomagvisszaküldés lépései:

Amennyiben FOXPOST automatán keresztül kaptad meg a terméket, az átvételi kód újbóli használatával tudod visszaküldeni a csomagot, abban az esetben viszont ha más futárszolgálat kézbesítette számodra a csomagot, a visszaküldéshez először regisztrálnod szükséges a FOXPOST rendszerében.
Ez egy egyszerű regisztráció, amit követően a saját FOXPOST profilodba belépve válaszd a "csomag visszaküldése" menüpontot, és válaszd ki hogy milyen módon és kitől rendelted a csomagot (ha nem találod a webshopot a listán, akkor nem tudod a visszaküldési szolgáltatásunkat igénybe venni), majd mi a csomag visszaküldéséhez létrehozunk egy feladási kódot. Ezután keresd fel a legközelebbi FOXPOST csomagautomatát, amit a kapott kód segítségével ki tudsz nyitni, és helyezd be a csomagot. Részedről ennyi a többiről mi gondoskodunk és mindehhez nincs szükséged papírra vagy nyomtatóra.

foxpost visszaküldés1 foxpost visszaküldés2 foxpost visszaküldés3 foxpost visszaküldés4
Tájékozódj a visszaküldés feltételeiről! Regisztrálj, illetve lépj be a felhasználói fiókodba a foxpost.hu oldalon, vagy az aplikációban, és válaszd ki a "csomag visszaküldése" menüpontot! Válaszd ki , hogy milyen kiszállítási móddal és kitől rendelted a csomagot, és add meg a szükséges adatokat! A kapott kóddal a a webáruház feltételei szerint visszaküldheted a csomagot bármelyik FOXPOST automatán keresztül!
foxpost visszaküldés5 foxpost visszaküldés6 foxpost visszaküldés7 foxpost visszaküldés8
Keresd fel a legközelebbi automatát, amelyet a csomagautomata kereső segítségével könnyen megtalálhatsz! Az érintőképernyőn válaszd ki a "Csomagvisszaküldés" opciót! Írd be az előzőleg kapott kódot, és helyezd be a csomagot! Bankkártyáddal egyenlítsd ki az 1000 Ft-os díjat a POS terminálon keresztül! Részedről ennyi - a többiről mi gondoskodunk!

 

Címzett:                       M.B.B. Kft.
Csomagautomat:
      Budapest, 15. ker. Pólus Center, Tesco

E-mail: 
                       info@jatekbaba.com

Tel:   
                             
+36704558154


2. Egyénileg választott futárszolgálattal

Amennyiben nem  FOXPOST csomagautomatán keresztül szeretnéd visszaküldeni a terméket, abban az esetben a futárszolgálatok és a posta által küdött csomagokat tudjuk fogadni, melynek a visszaküldési címét az alábbiakban találod.

Visszaküldési cím:

  • Cégnév:     M.B.B. Kft. Pólus Center, Mazsola
  • Cím:             1152 Budapest, Szentmihályi út 131.
  • E-mail:        info@jatekbaba.com
  • Tel:               +36704558154

A visszaküldés lehetősége csak új állapotú termékekre vonatkozik, utánvétes csomagot egyik esetben sem áll módunkban fogadni.

A fogyasztó a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. §-ban biztosított jogát az erre vonatkozó egyértelmű nyilatkozat útján, vagy a honlapról is letölthető nyilatkozat-minta felhasználásával gyakorolhatja.

Letölthető elállási nyilatkozatért kérjük klikkelj ide!

Árukereső.hu Árukereső.hu